Andra chansen

SmartShop erbjuder flexibla försäljningsmöjligheter med hjälp av moderna automatsystem. Automaterna kan SmartShops kunder använda för allt till försäljning av läkemedel, godis till paketutlämning och annonsering.

UPPDRAG
SmartShop vill växa och behöver exponera sig för fler på marknaden, men också på ett pedagogiskt sätt förklara sin affär och dess fördelar. SmartShop bad oss att ta fram en animerad infomercial. Filmen används i kontakt med kunder för att tydligt beskriva tjänsten. Med hjälp av animation förklarar vi fördelarna med produkten samt hur den kan anpassas för olika kunders behov.
UTMANING

SmartShop behöver förtydliga sitt erbjudande, på ett sätt som alla kan relatera till. Externt så ska vi lära kunden hur vår produkt kan direkt öka deras lönsamhet. Internt ska anställda veta vad vår affär handlar om. Likt en hisspitch så ska personal vara eniga och tydliga om vad vi på SmartShop erbjuder.

LÖSNING

Filmen förklarar på ett enkelt och pedagogiskt sätt hur fler företag kan skapa lönsamhet med hjälp av fördelarna från Smartshops system. SmartShops automater levererar lösningar på plats, helt enkelt!
Vi skapar också en intern stolthet och mer gemenskap (employer brandning) samt fler, nöjdare kunder. Detta i sin tur stärker SmartShops varumärke.

Produkt SoMe, Film
Tjänster Kommunikationskoncept, Produktion, Koncept, Strategi