Infobahn är en kanaloberoende
kommunikationsbyrå som skapar kreativa lösningar på strategiska utmaningar

Vi är strategiska kreatörer med stor passion för hantverket och ett genuint engagemang för våra kunders affär och utmaningar. Vi är nyfikna framtidsentusiaster som värnar om samhällsnyttan i allt vi gör. Vi brinner för kommunikation som skapar känslor och som genererar värde för vår kund och för deras kunder.
MInfobahn har skapat kommunikationslösningar i 33 år. Det är lång tid. Det är många kunder och uppdrag. Det är 33 år av utmaningar, problem, lösningar, idéer och framför allt en aldrig sinande nyfikenhet på våra kunders affär.

MVi kallar oss för breda specialister, det borde finnas en motsättning i det – men efter djupdykningar i allt från slangklämmor till skogsbruk till hudkräm så är det faktiskt precis vad vi är. Resultatet är en strategisk förmåga översatt till kreativa under som i slutändan skapar magi för våra kunder.
MFramför allt är vi faktiskt bra folk. Alltså riktigt bra, genuint trevliga, snälla och omtänksamma människor som alltid gör vårt bästa för våra kunder – och vårt bästa är oftast ganska fantastiskt.

Strategi

Allt har en början. Även kreativa lösningar, kanske i synnerhet kreativa lösningar. Oavsett om det är en ny förpackning, en produktlansering, ett kommunikationskoncept eller en varumärkesprofil som ska göras så börjar den med research som sätter strategin. Strategin är avsikten, planen och målet som vi bestämmer oss för innan vi lämnar över till kreatörerna. Det är också den som hela arbetsgruppen håller i handen för att försäkra oss om att vi jobbar i rätt riktning.

– Varumärkesstrategi
– Designstrategi
– Omvärld/Insikter
– Affärsstrategi

Koncept

Koncept styr alla typer av kommunikation. Och löper som en röd tråd för alla idéer. Ett bra koncept är kanaloberoende och ska kunna appliceras i alla kanaler. Det ska också bottna i den bakomliggande strategin och varumärket. Ett hållbart koncept ska vara inspirerande och generera ett flöde av idéer.

– Varumärkeskoncept
– Kommunikationskoncept
– Tonalitetskoncept
– Grafisk identitet & Design/Branding

Produktion

Ibland ska det bara vara enkelt. Kostnadseffektivt. Och helst gå snabbt. Den tjänsten kallar vi för produktion. Även om produktion såklart kan ingå i alla våra tjänster. Men om du redan vet exakt vad du vill säga, till vem och varför. Då kan vi hjälpa dig med produktionen.

Broschyrer
Årsredovisning
Mässor
– Magasin
Guidelines & Mallar
Webb

och så vidare …

Aktivering

Vi tar ett helhetsansvar för kampanj och produktion och aktiverar varumärket i alla relevanta kanaler. Detta kan sedan ske löpande över tid så som social media-inlägg, butiksmarknadsföring och bearbetning av nya marknader.

– Social Media Management
– Etablering & affärsutveckling
– PR
– Kanalaktivering